Ga naar content

C.H. Moensstraat 71

  • 85 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Kantoorruimte

Te huur
Kantoor-/praktijkruimte op een herkenbare plek in het centrum van Beverwijk.

Indeling
Entree, kantoorruimte, 2e ruimte, kantoorkamer met 2e toegangsdeur, keuken, toilet en achterdeur.

Oppervlakte
Ca. 85 m².

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op de hoek Zeestraat/C.H. Moensstraat, bushalte voor de deur en station op loopafstand. Uitstekend bereikbaar middels eigen en openbaar vervoer.

Voorzieningen o.a.
– verlichting
– airconditioning.

Parkeren
Parkeermogelijkheden op openbare grond.

Bestemming
Bestemmingsplan Woongebied West, bestemming Gemengd, zoals dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Huurprijs
€ 1.450,– per maand excl. btw.

Servicekosten
Het maandelijks bedrag aan elektra van € 100,- ex btw is een voorschot en wordt periodiek verrekend met de tussenmeter. Voor het waterverbruik wordt een bedrag van € 20,– ex btw aangehouden bij normaal gebruik. Verhuurder behoudt zich het recht voor dit bedrag aan te passen. Verhuurder zal een onderhoudscontract afsluiten voor de airco’s en dit doorbelasten.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Nutsbedrijven
n.v.t.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekostenverplichting te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel xx beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 1.450 p/m
Servicekosten€ 120 p/m
Aangeboden sinds24 januari 2023
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte85 m2
Verken de locatie C.H. Moensstraat 71
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk.