Ga naar content

Burgemeester Lovinkstraat 62-64 ong

  • Hoofdfunctie Bouwgrond

In Breezand verkopen wij per inschrijving de navolgende kavels grond:

Burgemeester Lovinkstraat 62 en 64 Breezand
Te koop per inschrijving, ruime kavel van 2.628 m2 met daarop een oud vervallen gebouw genaamd “De Aap” het perceel is gelegen op de hoek van de Burgemeester Lovinkstraat en de Pastoor Verhoeffpark. De bestaande opstallen zijn zeer verouderd en te gevaarlijk om te bezichtigen. Naast nummer 64 staat een vrijstaande verhuurde onderwijzerswoning op nummer 62 welke ook tot het verkochte behoort.

De woning op nummer 62 wordt niet leeg opgeleverd, de rest wel.

Pastoor Verhoeffpark Breezand

Aan het einde van de Pastoor Verhoeffpark liggen tegen het kerkhof aan 2 kavels grond welke wij namens De parochie Sint-Jan de Evangelist per inschrijving verkopen.

Het betreft een kavel met kadastraal nummer sectie K, 7117 groot 320 m2 en tevens de naastgelegen kavel sectie K, 6738, groot 572 m2. Te samen dus een perceel van bijna 900 m2.

De kavels zijn rustig gelegen aan het eind van de Pastoor Verhoeffpark.

Tussen de Burgemeester Lovinkstraat 64 en 66 te Breezand

Te koop aangeboden ruime kavel van 1146 m2 waarbij in het oude bestemmingsplan reeds 2x een 2 onder 1 kap woning staat ingetekend. Het is thans al heel lang een onbebouwd perceel grond waar nu flink wat bomen op groeien.

De locatie leent zich zeer voor het ontwikkelen van een kleine woningbouwlocatie.

Uitgebreide informatie is te verkrijgen via de datarooms die ingericht zijn voor de verkoop, u vindt daar ook de verkoop voorwaarden. Toegang tot de dataroom kunt u via ons kantoor aanvragen.

De kavels worden “As is where is” verkocht per inschrijving. De uiterste datum voor inschrijving is 1 juli 2024. Een ieder kan met het in de dataroom geplaatste inschrijfformulier een bieding uitbrengen en deze voor 1 juli 2024 per post of per email sturen naar:

Krans notarissen

Van Eedenstraat 20
2012 EM Haarlem

email : [email protected]

Na de inschrijving zal door het kerkbestuur vergaderd worden over de gunning van de verkoop waarna er een koopcontract wordt opgesteld waarbij er al een concept in de dataroom aanwezig is. Na het tekenen van de koopovereenkomst dient er een Bisschoppelijke machtiging van het bisdom aangevraagd worden. Na het verkrijgen van een Bisschoppelijke machtiging is er pas een definitieve overeenkomst.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 1 k.k.
Aangeboden sinds11 juni 2024
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieBouwgrond
Soort bouwNiet van toepassing
Verken de locatie Burgemeester Lovinkstraat 62-64 ong
Ik ben Jan van Til, Register Makelaar Register-Taxateur bij Brantjes Assendelft.