Ga naar content

Breestraat 35

  • 1.944 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Kantoorruimte

Te huur
Voormalig bankgebouw. Het object is gelegen op een perceel ter grootte van 782 m². Het gebouw leent zich uitstekend voor kantoor met eventueel baliefunctie, zorg, medisch gebruik, etc.
NU OOK TE HUUR PER LAAG, OFTEWEL VANAF CA. 436 M2 VVO TOT CA. 1.944 M2 VVO.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen aan de hoofdwinkelstraat van Beverwijk. Uitstekend bereikbaar met auto, fiets en op steenworp afstand van het NS-station, bushaltes en nabij de afrit A-9/A-22.

Oppervlakte
Totaal groot circa 1.944 m² v.v.o., verdeeld over 4 lagen.
Kelder: ca. 436 m² v.v.o.
Begane grond: ca. 575 m² v.v.o.
1e verdieping: ca. 582 m² v.v.o.
2e verdieping: ca. 351 m² v.v.o.

Indeling
Centrale entree met balie en spreekkamers, tussenhal die toegang geeft tot de lift, de kantoorruimtes, opslagruimtes en toiletgroep.
Kelder: bestaat uit een technische ruimte, 3 opslagruimtes, ruimte voor de lift installatie, tussenhal voor toegang tot de kluisruimte.
1e verdieping: centrale overloop met kantoorkamers en dubbele toiletgroep.
2e verdieping: overloop, kantoorkamers, dubbele toiletgroep, kantineruimte met toegang tot een dakterras.

Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aan het Slangenwegje, Meerplein en Beverplein.

Bestemming
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Beverwijk.

Voorzieningen
Turn key.

Huurprijs
Kelder: € 65,—/m² v.v.o. per jaar excl. btw
Begane grond: € 150,—/m² v.v.o. per jaar excl. btw
1e verdieping: € 100,—/m² v.v.o. per jaar excl. btw
2e verdieping: € 100,—/m² v.v.o. per jaar excl. btw
Bij verhuur van het gehele pand is de huurprijs € 195.000,– per jaar excl. btw. Verhuur geschiedt in dat geval op casco basis.

Omzetbelasting
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Servicekosten
Bij verhuur per laag 40,—/m² ex btw p.j. t.b.v. nutsvoorzieningen, onderhoud alle installaties/voorzieningen, lift, automatische schuifdeur, glasbewassing, schoonmaak algemene ruimtes, etc. Voorschot met nacalculatie o.b.v. vloeroppervlakte. Bij verhuur van het gehele pand zijn er geen servicekosten.

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf met de desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten bij verhuur van het gehele pand.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 of 10 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel B beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaathuurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 65 per m2 p.j
Servicekosten€ 40 per m2 p.j
Aangeboden sinds16 december 2022
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte1.944 m2

Plattegronden

Verken de locatie Breestraat 35
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk.