Ga naar content

Boschjesstraat 115

  • 875 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Belegging

Kerk met naastliggende bouwgrond aangeboden ter transformatie / herontwikkeling. Bij de transformatie ontwikkeling kan gedacht worden aan bijvoorbeeld: Wonen, kantoor, bedrijf, hotel, kinderspeelparadijs enzovoorts. De gemeente wil graag dat de kerk behouden blijft en staat ruimschoots open voor een nieuwe invulling. Ook op het naastgelegen parkeerterrein/bouwgrond zal het e.e.a. mogelijk worden. Parkeren is reeds naar het voorterrein verplaats waardoor de bouwgrond zijterrein vrij komt van parkeren.

Het object ligt op zeer goede centrale locatie, dicht bij de oprit snelweg A8, dicht bij het trein en busstation Zaandijk Zaanse schans (20 minuten tot Amsterdam centraal). Terwijl het pand zich toch in een mooie rustige straat bevind.

De huidige eigenaar heeft al diverse onderzoeken laten uitvoeren voor transformatie van het object naar woningen, waarbij bij een goede invulling van het object de gemeente wil meewerken, maar een kantoor zou ook zeer goed passen op deze locatie net als een hotel gezien de ligging vlak bij een station en de Zaanse Schans.

De ruimte kan in overleg met de gemeente worden getransformeerd naar:

– Woonruimtes
– Kantoorruimtes
– Hotel
– Combinatie van bovenstaande

Maatvoering:
Souterrain 76m² GO
Begane grond 693 m² GO
1e verdieping 106m² GO
Bordes 48 m² GO
Achterzijde 35 m² GO
Zijflank 23 m² GO
Totaal 875m²

Perceeloppervlakte: 2.995m²

Het naast gelegen parkeerterrein van ca. 900 m2 behoort tot het object en wordt bij het object verkocht, op dit perceel is nog een verdere uitvoering van een plan mogelijk voor woningbouw of een andere functie.

Locatie en bereikbaarheid
De kerk is centraal gelegen in de buurt Oud Koog, op 7 km afstand van Zaandam. De A8 en A10 richting Amsterdam zijn uitstekend te bereiken via de N203. Daarnaast is NS-station Zaandijk-Zaanse Schans op loopafstand gelegen.

Amsterdam centraal is op 15 minuten reistijd met de trein te bereiken.

Parkeren
Op eigen terrein. Het parkeerterrein aan de voorzijde behoort ook tot het verkochte evenals de bouwgrond naast de kerk, wat nu ook als extra parkeerruimte wordt gebruikt.

Bestemming
Maatschappelijk, bestemmingsplan Oud Koog – Rooswijk. Zie voor nadere informatie www.ruimtelijkeplannen.nl

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Koopsom
€1.300.000,- k.k.

De verkoop geschied op basis van een “As is Where is” koopovereenkomst.

Alle reeds uitgevoerde onderzoeken en verslagen van besprekingen met de gemeente en monumentendienst wordt overgedragen aan koper.

Transformatie
Er wordt op dit momenteel door een architect een haalbaarheidsvisie uitgewerkt. De architect heeft goede contacten met de afdeling erfgoed in Zaanstad. Hij ziet in alle gegeven plannen haalbaarheid. Met uiteindelijk vermoedelijk wel, nog wat aanpassingen t.b.v. het monument.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en in de op te stellen koopakte.

Verkoop
Deze verkoop vindt plaats op basis van ‘as is, where is’ als basis waarop koper koopt en het feit dat verkoper ten aanzien van het perceel geen enkele garantie kan geven met uitzondering van de levering in leeg staat. De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu en in de toekomst.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom te stellen binnen 2 weken na ondertekening koopakte door partijen.

Aanvaarding
In overleg.

Dataroom
Er is met alle beschikbare informatie een dataroom beschikbaar. U kunt via ons kantoor toegang tot deze dataroom aanvragen.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 1.300.000 k.k.
Aangeboden sinds24 oktober 2023
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieBelegging
Soort bouwBestaande bouw
Bouw periodeVanaf 1931 t/m 1944
Oppervlakten
Kantoorruimte875 m2

Plattegronden

Verken de locatie Boschjesstraat 115
Ik ben Jan den Adel, Register Makelaar/ Directeur bij Brantjes Assendelft.