Ga naar content

Bakkerspleintje 26

  • 347 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Winkelruimte

Te huur
Moderne winkel-/kantoorruimte op het sfeervolle Bakkerspleintje in het centrum van Castricum. De winkels liggen grotendeels rond het sfeervolle plein. Door het gevarieerde gevelbeeld met mooie stijlelementen, de warme kleuren, de handvorm bakstenen en detailleringen, ademt het plein een heerlijke intimiteit. De architectuur en bouw van dit winkelcomplex staan op een zeer hoog niveau. Deelverhuur is bespreekbaar.

Locatie en bereikbaarheid
De ligging van het Bakkerspleintje is centraal in het dorpshart, prima bereikbaar met de auto en de fiets. Bovendien liggen bushaltes en het NS-station op een steenworp afstand.

Oppervlakte
– Bakkerspleintje 26 – ca. 189 m² v.v.o.
– Bakkerspleintje 28 – ca. 158 m² v.v.o.
– Bakkerspleintje 26 & 28 – ca. 347 m² v.v.o.

Indeling
Winkelruimte/kantoorruimte/horecamogelijkheid.

Parkeren
Onder het plein is een parkeergarage gerealiseerd met bijna 120 parkeerplaatsen voor het winkelend publiek. Tijdens winkelopeningstijden geldt hier een blauwe zone en is het parkeren dus gratis. Als ondernemer kunt u een eigen parkeerplaats huren.

Bestemming
Het perceel heeft als bestemming Centrum – 2, zoals detailhandel, al dan niet in combinatie met een ondergeschikte horecavoorziening; (medische)dienstverlenende bedrijven en/of instellingen; kantoren; horeca tot en met horeca categorie 2; maatschappelijke voorzieningen. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Castricum. De privaatrechtelijke bestemming is bedrijfsruimten, bestemd om te worden gebruikt voor winkel/kantoor/horecagebruik met inachtneming van alle relevante publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke bepalingen ter zake.

Oplevering
Oplevering in overleg, verhuur geschiedt op casco basis.

Huurprijs
– Bakkerspleintje 26 – ca. 189 m² v.v.o., huurprijs € 2.200,– excl. btw per maand
– Bakkerspleintje 28 – ca. 158 m² v.v.o., huurprijs € 1.995,– excl. btw per maand
– Bakkerspleintje 26 & 28 – ca. 347 m² v.v.o., huurprijs € 4.195,– excl. btw per maand.

Omzetbelasting
Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, zal een toeslag op de huurprijs gelden als compensatie op het BTW-verlies van verhuurder.

Service- en promotiekosten
Voorschot servicekosten € 10,–/m² excl. btw per jaar. Voorschot promotiekosten wordt op dit moment niet geheven, maar verhuurder behoudt zich het recht voor dit op termijn wel weer te doen.

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf rechtstreeks met de desbetreffende energieleveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 1.995 p/m
Servicekosten€ 10 per m2 p.j
Aangeboden sinds11 december 2023
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieWinkelruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte347 m2
Kantoorruimte347 m2

Plattegronden

Verken de locatie Bakkerspleintje 26
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk.