Ga naar content

Westhavenweg 109C

  • 63 m2 bedrijfshal
  • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

BEDRIJFSUNIT MET ZEER GUNSTIGE LIGGING
In het Westelijk Havengebied bieden wij een bedrijfs-/kantoorruimte aan van ca. 130 m². Zowel de bedrijfsruimte als de kantoorruimte is klaar voor een nieuwe gebruiker. De locatie is uitstekend te bereiken per auto en bij aankomst kunt u gebruik maken van de 2 parkeerplaatsen gesitueerd aan de voorzijde van de unit. De unit heeft een eigen toegangsdeur en is tevens te bereiken door middel van de overheaddeur.

BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Het object is met de auto uitstekend bereikbaar. De veerpont verbinding “Hempontplein” naar Zaandam (Hempont) is op loopafstand gelegen. via de snelweg A5, A8 en de A10 is de unit goed te bereiken en zit u binnen 2 minuten op de snelweg. Het is slechts op 10 minuten van Amsterdam Centrum.

OPPERVLAKTE
Begane grond: ca. 63.5 m²
1e verdieping: ca. 63.5 m²
Totaal: ca. 127 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan “Westhaven” d.d. 3 juli 2013 geldt op deze locatie de bestemming “bedrijf-2”. De ruimte is daarmee publiekrechtelijk bestemd om te worden gebruikt ten behoeve van:
-Bedrijfsruimte met aanvullend kantoor

PARKEREN
De ruimte beschikt over 2 parkeerplaatsen op het voorgelegen parkeerterrein.

HUURPRIJSINDEXATIE
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUURTERMIJN
In overleg.

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Oplevering
In huidige staat. Verhuur geschiedt op casco basis met keuken. toilet en cv installatie.

Huurprijs
€ 1500,– per maand excl. BTW.

Servicekosten
n.v.t.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Nutsbedrijven
Huurder wordt eigen contractant bij de nutsbedrijven.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 1.500 p/m
Aangeboden sinds22 april 2024
AanvaardingDirect
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfsruimte bedrijfshal63 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte63 m2
Verken de locatie Westhavenweg 109C
Ik ben Jan van Til, Register Makelaar Register-Taxateur bij Brantjes Assendelft.