Ga naar content

Tuin der Nederlanden - Herenhuizen

  • 1502 NZ Zaandam
  • 132 m2 tot 146 m2 woonoppervlakte
  • 8 bouwnummers

De laatste woningen zijn verkocht onder voorbehoud!!

Herenhuizen in nieuwbouwplan Tuin der Nederlanden

Midden in het centrum van Zaandam, maar verscholen via een eeuwenoude verbinding naar de Oostzijde, wordt het nieuwbouwplan Tuin der Nederlanden gerealiseerd.

Op het terrein van een van de laatste stolpboerderijen in Zaandam – de naamgever van dit project – wordt een Zaans hofje aangelegd met 8 eengezinswoningen en 13 reeds verkochte appartementen.
Alle gebouwen worden smaakvol gegroepeerd rond een binnentuin. De sfeer van vroeger zie je terug in het ontwerp van de verspringende gevels, die versierd en betimmerd worden met een hals, tuit of klok.

De eengezinswoningen krijgen ieder een tuingerichte living en de woonkeukens liggen aan de voorzijde met direct zicht op de kleurrijke binnentuin.
De voortuinen variëren in lengte tussen 2 en zelfs ruim 7 meter! In de achtertuinen wordt een berging geplaatst en zijn via de achtergelegen steeg bereikbaar.
3 slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer met douche, wandcloset en wastafel.
De 2e verdieping biedt nog een mogelijkheid om een zeer royale 4e slaapkamer te realiseren. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een afgesloten technische ruimte met warmtepomp, boiler, mechanische ventilatie en opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Alle gezinsvoorzieningen als supermarkten, school, sport en spel liggen letterlijk op loopafstand. Het Burgemeester In ’t Veldpark belooft veel wandel- en fietsplezier en de omsluitingswegen naar A8 liggen ook in de directe nabijheid.

De omgevingsvergunning is inmiddels onherroepelijk en met de bouw is gestart op 14 december.

Alles over dit project
Prijsvanaf € 539.500
Datum start bouw14 december 2023
Woonoppervlakte132 m2 tot 146 m2
Perceeloppervlakte107 m2 tot 152 m2
Datum wijziging22 april 2024, 14:34
Types
Hoek- en tussenwoningen 8 woningen
vanaf € 539.500
Hoekwoning 2 woningen
vanaf € 589.000
Verken de locatie Zaandam